Som lovet en status efter udvælgelsen af de tre LG ambassadører blandt de 30 mulige.

Og som du måske har “gættet” ud fra overskriften på dette indlæg: Jeg blev udvalgt!

Fredag – efter en hård dags offroad på MC i Spanien – lå der en mail fra LG med overskriften “TILLYKKE”. Desuden dumpede der et par lykønsknings-tweets ind på Twitter.

Så mit hårde arbejde som testpilot bar altså frugt. Jeg havde i testpilot-perioden (på ca. 2½ uge) fået skrevet ikke færre end 33 blog-indlæg af varierende længde.

I gennemsnit har jeg nok brugt godt en time pr. indlæg – plus den tid jeg har brugt på at “lege med” min G2. Så jeg har i hvert fald kastet over 40-50 timer i projektet. Og så er det jo dejligt, når det bærer frugt.

Den kritiske røst
Jeg kunne ellers godt have mine tvivl om, hvorvidt jeg i mine indlæg havde været lidt for barsk og kritisk. For jeg har hele vejen igennem været hudløst ærlig – jeg ville ikke smide glasur på det hele, bare fordi jeg havde fået mobilen gratis.

Så tak til LG for at være fair og ikke kun udvælge ambassadører blandt de testpiloter, der var mest positive.

Og hvad så?
Tjah – godt spørgsmål… Det videre forløb for os ambassadører har LG beskrevet i mailen med ordene “[…] vi tales ved fremover, når nye spændende produkter lanceres!“.

Jeg har derfor spurgt LG, om de kan komme det lidt nærmere:

– Hvordan forventer LG, at vi skal udfylde ambassadør-rollen?
– Hvad og hvor meget forventes af os?
– Hvor tit får vi produkter til test?
– Hvor lang tid før officiel lancering har vi produkterne?

Jeg håber, at LG kan komme det lidt nærmere – men det vil vise sig, når der kommer et svar.

Det ville jo også være rart at vide, om det kun er mobiltelefoner, ambassadørerne kan få til test – eller om der fx også kan ryge en tablet med i puljen i ny og næ… smiley

G2 er heldigvis stadig et hit
Det er jo ikke fordi, jeg står og mangler en ny telefon, da min G2 stadig er et stort hit.

Jeg har som nævnt i starten netop været i Spanien og køre offroad på MC. Og her GPS-trackede jeg simultant med både Google My Tracks og Endomondo.

Efter 6-7 timers uafbrudt GPS-tracking og lidt fotografering i ny og næ, havde G2 stadig 80-85% batteri tilbage til resten af dagen. Det er godt nok imponerende!

Og GPS-præcisionen var i de fleste tilfælde lige så imponerende! Specielt med My Tracks.

Selvom jeg på turen havde vores Canon G12-kompaktkamera med, greb jeg næsten lige så ofte ud efter min G2, da billedkvaliteten er fremragende. Og så er det bare 100 gange lettere at tage et panoramabillede med G2 end med Canon-kameraet.

Så LG G2 – du styrer stadig for vildt! smiley